Oldalak

2016. február 16., kedd

Borbás Marcsi nagy Zepter edénytesztje

Előző bejegyzésemben írtam Borbás Marcsi nagy Zepter edénytesztjéről. Arra gondoltam, belinkelem ide a blogba mind a 12 részt, ha valakit érdekel könnyebben megtalálja. Érdemes megnézni, sok jó tanácsot lehet ellesni a filmekből.

A filmek a Zepter  "Így főzz velünk!" oldaláról származnak. 

  1.  Borbás Marcsi beindul és Zepter edényeket tesztel 
  2. A nagy Zepter edényteszt - Lecsós tarja
  3. A nagy Zepter edényteszt - Sajttal töltött pulykamell rizibizivel
  4. A nagy Zepter edényteszt - Pörkölt csipetkével
  5. A nagy Zepter edényteszt - Barackos piskóta főzőedényben
  6. A nagy Zepter edényteszt - Sült steak párolt zöldséggel
  7. A nagy Zepter edényteszt - Rizses hús
  8. A nagy Zepter edényteszt - Roston tarja grillzöldséggel
  9. A nagy Zepter edényteszt - Bableves füstölt csülökkel
  10. A nagy Zepter edényteszt - Pisztráng párolt spenóttal
  11. A nagy Zepter edényteszt - Töltött káposzta
  12. A nagy Zepter edényteszt - Csülök pékné módra

4 megjegyzés:

  1. Mária, köszi, hogy belinkelted! Éppen meg akartam keresni, bár nekem nincs Zepter edényem, de gondolkodom a vásárláson.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Nekem sok éve van, és nagyon szeretem, bár az enyém külcsínre szinte "fapadosnak" tűnik a mostaniak mellett. De ez az értékéből semmit nem von le :). Imádom, hogy pl. egy csirkelevest vagy pörköltet gyorsfőző fedővel szokásos jelzések után 7 percig kell főznöm, azt is kikapcsolt tűzhelyen. Amúgy legalább másfél óráig tartana. Így az ebédet elég 11 - fél 12-kor elkezdeni, nem kell reggel beállni a konyhába, hogy délben jóllakassam a családot.

      Törlés
  2. Köszönöm én is a linket.Igaz nekem amc van, de alig merem használni.Tőled nagy bátorságot kapok..Várom a többi receptedet.
    Üdv:Marika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marika! Örülök, hogy hasznát veszed a linkeknek és a blognak. Sok recept van már fönn, az oldalsávban a fényképem alatt vannak a Zepter alapelvek, a cimkék között pedig mindenféle receptre rá lehet keresni. Különösen ajánlom a Zepter edény használata, gyorsfőző fedő, tészták, burgonya, rizs, fázisfotók, gőzölt címszavakat. Üdv.: María

      Törlés