Előző bejegyzésemben írtam Borbás Marcsi nagy Zepter edénytesztjéről. Arra gondoltam, belinkelem ide a blogba mind a 12 részt, ha valakit érdekel könnyebben megtalálja. Érdemes megnézni, sok jó tanácsot lehet ellesni a filmekből.
A filmek a Zepter "Így főzz velünk!" oldaláról származnak.
A filmek a Zepter "Így főzz velünk!" oldaláról származnak.
- Borbás Marcsi beindul és Zepter edényeket tesztel
- A nagy Zepter edényteszt - Lecsós tarja
- A nagy Zepter edényteszt - Sajttal töltött pulykamell rizibizivel
- A nagy Zepter edényteszt - Pörkölt csipetkével
- A nagy Zepter edényteszt - Barackos piskóta főzőedényben
- A nagy Zepter edényteszt - Sült steak párolt zöldséggel
- A nagy Zepter edényteszt - Rizses hús
- A nagy Zepter edényteszt - Roston tarja grillzöldséggel
- A nagy Zepter edényteszt - Bableves füstölt csülökkel
- A nagy Zepter edényteszt - Pisztráng párolt spenóttal
- A nagy Zepter edényteszt - Töltött káposzta
- A nagy Zepter edényteszt - Csülök pékné módra
Mária, köszi, hogy belinkelted! Éppen meg akartam keresni, bár nekem nincs Zepter edényem, de gondolkodom a vásárláson.
VálaszTörlésNagyon szívesen! Nekem sok éve van, és nagyon szeretem, bár az enyém külcsínre szinte "fapadosnak" tűnik a mostaniak mellett. De ez az értékéből semmit nem von le :). Imádom, hogy pl. egy csirkelevest vagy pörköltet gyorsfőző fedővel szokásos jelzések után 7 percig kell főznöm, azt is kikapcsolt tűzhelyen. Amúgy legalább másfél óráig tartana. Így az ebédet elég 11 - fél 12-kor elkezdeni, nem kell reggel beállni a konyhába, hogy délben jóllakassam a családot.
TörlésKöszönöm én is a linket.Igaz nekem amc van, de alig merem használni.Tőled nagy bátorságot kapok..Várom a többi receptedet.
VálaszTörlésÜdv:Marika
Kedves Marika! Örülök, hogy hasznát veszed a linkeknek és a blognak. Sok recept van már fönn, az oldalsávban a fényképem alatt vannak a Zepter alapelvek, a cimkék között pedig mindenféle receptre rá lehet keresni. Különösen ajánlom a Zepter edény használata, gyorsfőző fedő, tészták, burgonya, rizs, fázisfotók, gőzölt címszavakat. Üdv.: María
Törlés